Abonnementen service

Maakt u wel eens gebruik van Marktplaats en kent u daarin de zoekopdrachten die u daar kunt instellen?

Hoe werkt het in marktplaats: U kunt na het zoeken de zoekopdracht opslaan als zoekfilter in de marktplaats App. U krijgt naderhand berichten in uw app en mailbox dat er nieuwe advertenties geplaatst zijn die aan uw zoekcriteria voldoen.

d.3ECM: In d.3ECM zit een soortgelijke functie als bij marktplaats waarbij een u abonnement kunt zetten op een zoekopdracht. Een voorbeeld zou kunnen zijn, het plaatsen van een document in een klantdossier. Zodra er een document geïmporteerd of gewijzigd wordt, die voldoet aan uw zoekopdracht, krijgt u per mail een bericht daarvan. Eventueel kunnen berichtgevingen ook per document worden vastgelegd en kunt u instellen waarvan u een bericht wilt krijgen.

Berichtgeving kan op verschillende attributen zoals:

  • Notities
  • Nieuwe versie
  • Verandering in eigenschappen

Over ons

Bij Docdynamic erkennen we dat de inzet software geen doel op zich moet zijn. De kracht van een goede implementatie van een documentmanagement oplossing zit verscholen in de integratie in bedrijfsprocessen. Door de juiste personen in uw organisatie te betrekken bij een implementatietraject wordt de oplossing breed gedragen. Software is volgens ons altijd een middel om succesvol te zijn.

Werken bij Docdynamic / OVSoftware

Wilt u meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Meer weten?

Wilt u meer informatie over DocDynamic?
Neem dan contact op.

Bedrijfsinformatie

KvK: 06068390
BTW-nr.: NL801223866B01