Xential Integratie

Documentcreatie in d.3 met Xential

Docdynamic is een samenwerking gestart met xential en heeft een connector  ontwikkeld voor een naadloze integratie vanuit d.3 naar Xential.

Xential is een documentcreatie tool die zowel on-premise als via een cloud dienst wordt aangeboden.

We bieden hierbij de mogelijkheid om op basis van metadata uit verschillende bronnen eenvoudig documenten(offertes, contracten, orders etc.) te creëren en op te slaan. Xential biedt een eigen studio om deze sjablonen te ontwikkelen en d.3 levert het platform om de templates te gebruiken binnen uw organisatie.

 

 

Voordelen d.3 met xential

  • Direct vanuit een klant of leverancier dossier een jaarrekening of arbeidscontract opstellen.
  • Onbeperkt aantal sjablonen
  • Mogelijkheid om verschillende huisstijlen of vestigingsadressen te gebruiken voor meerdere ondernemingen in 1 sjabloon.
  • Documentcreatie en documentopslag in 1 omgeving.
  • Uitbreidingsmogelijkheid: i.c.m. onze oplossing voor digitaal ondertekenen kunnen deze documenten direct per mail verstuurd worden en digitaal ondertekend en gearchiveerd worden.
Hierdoor houden we de kosten voor onderhoud van het creëren van documenten laag.

Wat biedt xential

  • Met Xential eenvoudig en snel eenduidige documenten op basis van sjablonen opstellen die u zelf kunt beheren.
  • Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. De webbased gebruikersinterface leidt u vlot door de documentcreatie sjablonen en met voorgedefinieerde tekstblokken creëert u snel professionele documenten.
  • Door de live preview ziet u direct hoe het document ontstaat.
  • Xential is zelfstandig te beheren, dankzij programmeervrij beheer kunt u direct aan de slag. U bent onafhankelijk van de leverancier bij het maken en onderhouden van de sjablonen.
  • Al in de organisatie bekende gegevens worden automatisch toegevoegd en de gemaakte documenten worden automatisch gearchiveerd in d.3.

Over ons

Bij Docdynamic erkennen we dat de inzet software geen doel op zich moet zijn. De kracht van een goede implementatie van een documentmanagement oplossing zit verscholen in de integratie in bedrijfsprocessen. Door de juiste personen in uw organisatie te betrekken bij een implementatietraject wordt de oplossing breed gedragen. Software is volgens ons altijd een middel om succesvol te zijn.

Werken bij Docdynamic / OVSoftware

Wilt u meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Meer weten?

Wilt u meer informatie over DocDynamic?
Neem dan contact op.

Bedrijfsinformatie

KvK: 06068390
BTW-nr.: NL801223866B01