Van Veen Advocaten

Van Veen Advocaten kiest voor Docdynamic als partner in digitalisering dossiers en processen.

Van Veen Advocaten, gevestigd te Ede, heeft in 2015 de keuze gemaakt voor de ECM-oplossing van Docdynamic, d.3ecm, om goed voorbereid de digitaliseringen in de rechtspraak tegemoet te gaan.

 

“Bij Docdynamic weten ze hoe advocatenkantoren werken, ze kennen de documentenstromen. Ik vind het belangrijk dat ze op de hoogte zijn van de actualiteiten in onze branche, dit maakte voor ons de keuze makkelijk.”

Peter van Gaal

Knowledge manager, Van Veen Advocaten

Digitale dossiers

Het Enterprise Content Management systeem d.3ecm gaat worden ingezet om alle dossiers bij Van Veen Advocaten digitaal beschikbaar te maken. Door de nieuwe manier van werken, die dit met zich meebrengt, kunnen gebruikers hun dagelijkse werkzaamheden nog efficiënter uitvoeren.

Integratie in bestaande applicaties

De integratie met Microsoft Office® suite zorgt ervoor dat de gebruikers bij Van Veen Advocaten een zeer gebruiksvriendelijke interface hebben. Vanuit de Microsoft applicatie kunnen zij beschikken over de documenten en dossiers in d.3ecm. Tevens zorgt de integratie met Word® voor een koppeling met de huisstijl.

Voorbereid op ontwikkelingen in de rechtspraak

Zoals elke branche is de juridische sector ook constant in beweging. Eén van deze bewegingen is het Programma Kwaliteit en Innovatie van de Rechtspraak (KEI). Dit overheidsproject omvat onder andere een digitaliseringsslag in de interactie tussen de advocaten(kantoren) en de rechtspraak.

 

De uitstekende integratiemogelijkheden van d.3ecm en de inzet van Docdynamic om als partner van het kantoor Van Veen Advocaten te functioneren zijn belangrijk geweest bij de keuze voor de oplossing van Docdynamic.