Overzicht van onze referenties

Zij kozen voor d.3! Lees hier de praktijkervaringen van onze klanten

Documentbeheer en workflow

Bolletje was meteen enthousiast over de wijze waarop in d.3 documentbeheer en workflow met elkaar geïntegreerd zijn. Dat daarnaast nog veel meer nuttige functionaliteit wordt geboden maakte de onderbouwing voor de keuze alleen maar eenvoudiger.

Bolletje

Lees meer...

Volledige document management oplossing

Flynth is op zoek gegaan naar een Document Management Systeem om haar toenmalige DMS systemen te vervangen. Op basis van de RFP kwam Docdynamic  met het product d.3 als winnaar uit dit traject naar voren. Op basis van deze succesvolle Proof of Concept is verder gegaan met een gefaseerde invoer van d.3.

Flynth

Lees meer...

Volledig elektronische cliëntdossiers

De invoering van d.3 bij KienhuisHoving heeft ertoe geleid dat de cliëntdossiers nu volledig digitaal zijn. Alle correspondentie, documenten, e-mails, aktes en stukken rondom een zaak zijn nu elektronisch beschikbaar. Met d.3 hebben medewerkers de mogelijkheid alle relevante documenten aan een dossier toe te voegen en deze te raadplegen.

KienhuisHoving

Lees meer...

Digitale factuurverwerking

Hans Anders heeft zich als doel gesteld meer controle te krijgen op de administratieve processen en de bijbehorende papierstroom. In dit kader is gestart met het automatiseren van de verwerking van inkoopfacturen waarvan Hans Anders er ± 30.000 op jaarbasis ontvangt.

Hans Anders

Lees meer...

Zij kozen ook voor d.3!

Voor meer informatie over de functionaliteiten van d.3