Over ons

Met onze kennis en ervaring helpen wij organisaties hun slagvaardigheid te verbeteren door de kwaliteit en toegankelijkheid van informatie te verhogen. Docdynamic is gespecialiseerd in het implementeren van geïntegreerde oplossingen voor documentmanagement, workflow en digitale archivering.

Software als middel tot succes

Bij Docdynamic erkennen we dat de inzet software geen doel op zich moet zijn. De kracht van een goede implementatie van een documentmanagement oplossing zit verscholen in de integratie in bedrijfsprocessen. Door de juiste personen in uw organisatie te betrekken bij een implementatietraject wordt de oplossing breed gedragen. Software is volgens ons altijd een middel om succesvol te zijn.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in ons team van ECM Consultants, gecombineerd met dan 40 jaar ervaring binnen de OVSoftware Groep waar bij deel van uit maken, helpen we uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en waar nodig te ondersteunen.

0
Jaar ervaring

Samenwerking met Scrum

De projectaanpak van Docdynamic is gericht op de realisatie van oplossingen die aansluiten bij de bedrijfsvoering van de opdrachtgever. Het is belangrijk dat d.3ecm aansluit op bestaande systemen zoals bijvoorbeeld ERP, financiële systemen of portalen. Om de totaaloplossing te realiseren werken onze projectleiders, consultants en technici samen met de verantwoordelijke medewerkers binnen uw organisatie en uw eindgebruikers aan de inventarisatie, implementatie en uitrol van d.3ecm. Hierbij maken we steeds vaker gebruik van een scrum werkwijze waarbij klanten de voortgang op een digitaal scrum board kunnen volgen.

Onder het motto “Het meest succesvol zijn zij die over de beste informatie beschikken” werken dagelijks meer dan 1.000.000 mensen met d.3ecm verdeeld over ruim 5000 server installaties. Docdynamic is de Nederlandse gold partner voor het document- en workflow management systeem d.3ecm van de Duitse leverancier d.velop. Wij zijn verantwoordelijk voor het partnerprogramma, de verkoop, marketing en ondersteuning van d.3ecm in Nederland.