Digitale post- en factuurverwerking

Automatische digitale verwerking

Veel organisaties hebben dagelijks te maken met een grote papierstroom van inkomende post en facturen. Het is tijdrovend om dagelijks alles te registreren en te archiveren. Met onze oplossingen kan deze papierstroom volledig gedigitaliseerd worden. Medewerkers krijgen zo sneller en eenvoudiger hun post bezorgd en facturen worden zo snel verwerkt in de organisatie.

Factuurverwerking

Er zijn verschillende redenen voor het automatiseren van factuurverwerking. Voor de één is dat tijdsbesparing. Voor de ander het beheersbaar maken van het proces. Naast inkoopfacturen zijn er nog diverse andere documentsoorten die binnen organisaties om speciale aandacht vragen. Denk hierbij aan contracten, vergunningen, opdrachtbevestigingen, investeringsaanvragen etc. Met onze oplossingen legt u een basis voor een bedrijfsbreed informatie- workflow, en archiefsysteem.

Digitale workflows voor goedkeuring facturen

De workflow-engine stroomlijnt dit proces. Het zorgt ervoor dat organisaties volledig kunnen vertrouwen op een beheersbaar en inzichtelijk proces dat naadloos integreert met hun financiële- en ERP systemen. U hoeft nooit meer handmatig uw inkoopfacturen in uw financiële systeem in te voeren.

Postverwerking

Het DMS ondersteunt zowel de verwerking van fysieke post alsook het archiveren van e-mails. Belangrijk is dat alle post de juiste aandacht en prioriteit krijgt.

Integratie met MS Office

Door de integratie met MS Office kunnen medewerkers snel en eenduidig antwoordbrieven genereren. Deze brieven worden automatisch gevuld met je juiste adresgegevens van de ontvanger.

Uw voordelen