Nieuw! binnenkort beschikbaar; ATLAS online

 

 

 

 

Docdynamic introduceert per 1 november -> ATLAS online   

Met ons nieuwe product ATLAS online introduceren wij een volledig Cloud gebaseerd DMS wat alle features biedt van wat u van een DMS mag verwachten en meer…  Zo is de basis van ATLAS gebaseerd op documenten met kenmerken zodat u niet meer hoeft na te denken over waar u iets onder dient op te slaan. U krijgt als organisatie zelf de regie over de classificering van uw documentsoorten. Daarbij heeft u op organisatieniveau en gebruikersniveau alle vrijheid om zelf uw dossierstructuren eenvoudig samen te stellen op basis van eigenschappen die u aan documenten toewijst.  Een DMS dient tenslotte ter ondersteuning van uw werkprocessen en niet andersom.

Wij ontwikkelen voor ATLAS online tevens naadloze integraties met veel gebruikte applicaties zoals MS Outlook, Office365 en Xential voor documentcreatie en bieden een publieke API aan waarmee informatie en functionaliteit kan worden uitgewisseld met uw eigen branche specifieke applicaties.

Kenmerken ATLAS online:

-overal en altijd toegang tot uw documenten

-dossiermatig werken

-uw data wordt veilig voor uw opgeslagen

-hoge performance

-30 dagen gratis uitproberen

-maandelijks opzegbaar

-pay per user

Nieuwsgierig geworden? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Tel: 053-3033630 of bel Irene Timmerman op 06-14344126

 

Sluit Menu