Beheer & onderhoud

Applicatiebeheer heeft tot doel om alle software die u gebruikt, zo goed mogelijk te laten functioneren. Alleen dan kan uw organisatie dat ook en kunnen bedrijfsprocessen optimaal verlopen. Het belang wordt duidelijk als er in de beschikbaarheid van het applicatiebeheer iets misgaat. Dan blijkt hoe belangrijk een goede implementatie is, hoe onmisbaar tijdig onderhoud is en hoe essentieel het is dat een organisatie weet wanneer vervanging nodig is.

Heeft u zelf te weinig expertise of geen continue beschikbaarheid van ontwikkelaars in huis waardoor u uw klanten geen kwaliteit kunt garanderen? Dan ondersteunen wij u hierin graag.

Onze diensten met betrekking op beheer & onderhoud zijn erop gericht om uw applicatie optimaal laten functioneren binnen uw organisatie. Zo bieden wij diverse mogelijkheden van beheer en onderhoud met de frequentie die het beste bij uw bedrijf aansluit.

We kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn:

Het beheer en onderhoud van uw maatwerksoftware voor u verzorgen
Wij nemen uw programmatuur in beheer, waardoor u ervan uit kunt gaan dat alles perfect georganiseerd is. Op uw aanwijzing kunnen we wijzigingen of uitbreidingen doorvoeren.
De afspraken over onze diensten worden vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA).

Op afroep extra ondersteuning bieden wanneer dit gewenst is.
Als u binnen uw team tijdelijk of met enige regelmaat extra ondersteuning nodig heeft bij bijvoorbeeld een grote aanpassing van de software of bij het uitbrengen van een nieuwe release ondersteunen wij u ook graag.

De grootste voordelen van uitbesteden:

 • Bespaar tijd en kosten
  Docdynamic heeft haar interne organisatie zeer efficiënt ingericht voor onderhoudswerkzaamheden. Daardoor kunnen onze intern beschikbare IT-professionals hun tijd verdelen over onze verschillende SLA contracten. U betaalt alleen de uren waarin wij voor u aan het werk zijn geweest.
 • Meer flexibiliteit en risicospreiding
  Wanneer u een grotere ingreep in de programmatuur wilt laten doorvoeren of als er een medewerker vertrekt dan hoeft u daarvoor geen nieuwe mensen in te werken.
  Wij zorgen er zelf voor dat er altijd meerdere mensen ingewerkt zijn op uw programmatuur zodat er altijd een IT-professional voor u beschikbaar is.
  Indien nodig kunnen wij ook makkelijk IT-professionals.
 • Correctief en Preventief onderhoud
 • Afhandeling van incidentele serviceverzoeken
 • Ad-hoc beheer (Urgente issues/bugs oplossen)
 • Adaptief onderhoud (doorontwikkeling)

Enkele referenties

Sluit Menu