Advocatuur

Steeds meer advocatenkantoren en notariaten nemen de stap naar het invoeren van volledig digitale dossiers. Alle documenten rondom een akte, zaak of dossier bestaande uit correspondentie, e-mails, Worddocumenten, Excelbestanden worden opgeslagen en beheerd in een digitaal dossier in een document management systeem.

Digitale dossiers altijd en overal beschikbaar

Met een document management systeem, afgestemd op de bedrijfssituatie bij advocaten en notarissen zijn alle documenten altijd en overal beschikbaar in de vorm van digitale dossiers. Het zoeken naar dossiers in stoffige archieven is verleden tijd. Alle relevante documenten worden in het document management systeem aan een dossier toegevoegd en volgens vooraf ingestelde gebruikersrechten verdeeld, beheerd of bewerkt of geraadpleegd.

Toegangsrechten per zaak instellen

De toegangsrechten en bewerkrechten van medewerkers kunnen op zaakniveau worden ingesteld. Dit kan vanuit onze oplossingen worden geregeld maar kan ook vanuit een bestaand casemanagementsysteem worden overgenomen.

Succesvolle implementatie bij marktleider in Oost Nederland, juridisch dienstverlener KienhuisHoving advocaten en notarissen. Lees ook onze klantreferenties.

Wat betekent programma KEI voor u?

Met het programma KEI heeft de rechtspraak een enorme digitalisering ingezet. Papieren documenten en dossiers waren jarenlang  de norm bij advocaten- en notariskantoren. Vanuit de rechtspraak worden nu portalen aangeboden als werkomgeving voor advocaten. Dit past echter slecht in de dagelijkse werkzaamheden van een advocaat. Een advocaat houdt immers van papier. Door een koppeling te maken tussen het portaal van de rechtspraak en uw eigen document management systeem waarin uw digitale dossiers zijn verwerkt en worden beheerd kunt u zich voorbereiden op de digitale rechtspraak. Met de inzet van een document management systeem voor uw advocatenkantoor is het mogelijk om documenten direct vanuit het DMS naar een extern systeem te sturen. Docdynamic volgt alle ontwikkelingen rondom het programma KEI op de voet.

Van Veen Advocaten kiest voor d.3ecm

Van Veen Advocaten, gevestigd te Ede, heeft de keuze gemaakt voor de ECM-oplossing van Docdynamic, d.3ecm, om goed voorbereid de digitaliseringen in de rechtspraak tegemoet te gaan. Lees het volledige bericht