Branches

Docdynamic is gespecialiseerd in de volgende branches:

Met onze DMS oplossingen bent u als advocaat optimaal voorbereid op de nieuwste ontwikkelingen in de advocatuur.

Functionaliteit zoals het direct vanuit het DMS digitaal procederen, documenten creeren op basis van sjablonen en samenwerken met uw collega’s ondersteunen u in uw dagelijkse werkzaamheden.

De accountancy-branche is als geen ander in een sneltreinvaart aan het digitaliseren. Elke applicatie biedt ondertussen mogelijkheden om digitale dossiers bij te houden.

Onze oplossingen zijn goed in staat om deze dossiers centraal te beheren en te koppelen met al uw kernapplicaties. Hierdoor heeft u altijd en overal een volledig overzicht in uw klantdossiers

Of het nu gaat om identiteits-bewijzen, klantcorrespondentie of kredietinformatie, de gegevens van uw klanten moeten veilig en efficiënt worden opgeslagen.

Door een van onze oplossingen als uw document management systeem in te zetten ontsluit u alle mogelijkheden van een modern DMS, gekoppeld met een krachtige workflow-engine.

Ook voor uw branche kan Docdynamic passende oplossingen bieden. De veelzijdigheid van onze pakketten biedt vele mogelijkheden om uw dagelijkse processen te ondersteunen.