Workflowmanagement

Optimalisering bedrijfsproces met workflowmanagement

Heeft u de uitdaging om aan de stijgende verwachtingen van uw klanten te voldoen? Verlopen bedrijfsprocessen soms anders omdat u dynamisch moet reageren op hetgeen de markt vraagt. Vragen uw klanten snellere reactietijden en lagere kosten? Deze uitdagingen kunt u met workflow management het hoofd bieden.

Verbetering productiviteit

Met de workflow management module van d.3 bent u in staat uw individuele processen te modelleren en de procesvoortgang  geautomatiseerd te ondersteunen. Op deze wijze kunt u de juiste informatie, op het juiste moment en op de juiste plek beschikbaar stellen. Door de inzet van workflowmanagement verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers en daarmee ook de kwaliteit van het bedrijfsproces.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Met de workflow module kan u niet alleen processen definiëren maar ook workflow formulieren waarmee uw medewerkers aan het proces deelnemen en informatie krijgen over het proces zoals de procesvoortgang, opmerkingen uit eerdere processtappen etc. In het proces kan de voortgang gestuurd worden en met voldoende gebruikersrechten het proces ook afgebroken worden. Het complete workflow proces wordt in een rapport (audit-log) vastgelegd.

Verbetering productiviteit

Door de toepassing van verplichte invoervelden, gebruiken van bepaalde data voor verdere procesverloop worden gebruikers eenvoudig geholpen in de juiste afloop van een bepaald bedrijfsproces. Op de processtappen kunnen maximale doorlooptijden gedefinieerd en bewaakt worden, waarmee u controle heeft over alle lopende processen. Van de uitzonderingen is het mogelijk om een automatisch melding te krijgen. Dit wordt afgestemd op uw bedrijfssituatie.

Integratie

De integratie met externe systemen wordt gerealiseerd met gecertificeerde interfaces met o.a. Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM, SAP, Infor, Datev en vele andere. Indien een standaard integratie niet voorhanden is dan bieden we krachtige technologie als webservices en API’s om deze onderhoudsarm te realiseren.

Efficiënte bedrijfsprocessen

De verdeling van de inkomende post, het accorderen van inkoopfactuurproces, de klachten procedure of een complexe aanvraag procedure kunt u allemaal met workflowmanagement realiseren. Workflowmanagement wordt afgestemd op uw bedrijfssituatie en de software wordt ingericht samen met de opdrachtgever.

Bent u nieuwsgierig wat d.3 voor uw organisatie kan betekenen?

…neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.